Faceți căutări pe acest blog

duminică, 30 mai 2010

Heartless.

Pentru ca iar nu mai simt nimic..

miercuri, 5 mai 2010

I guess I stuck around so I could watch us fight..

Pentru ca la inceput nu credeam ca iti pasa,dar mi’ai dovedit contratiul.Pentru ca esti mereu langa mine,ma asculti,oricate tampenii as zice,si pentru ca ma ajuti. Pentru ca ma faci sa rad,pentru ca ma certi cand fac prostii. Pentru ca nu vrei sa sufar,nu vrei sa plang si nu vrei sa imi stric viata. Pentru ca ne certam si ma supar pe tine,dar nu pot sa stau fara sa vorbim.Pentru ca ne cunoastem de aproape 11 ani,pentru ca am trecut prin mult prea multe chestii impreuna.Pentru ca in clasa a 7a ti’am promis ca o sa fiu acolo. Si pentru ca imi pare rau pentru tot. Pentru ca oricat as incerca,nu pot sa ma prefac ca nu imi pasa de tine,de noi, de tot. Pentru ca nu pot sa nu plang,oricat m’ai ruga sa nu mai fac asta,zicand ca nimeni si nimic nu merita. Pentru ca vreau sa iti multumesc ca ma ajuti.Si.. pentru ca te iubesc.

marți, 4 mai 2010

The only one who knows me


Best friends?

DA. Alexandra.

Alexa. :x (11/21/2009 8:01:37 PM): eu te voi iubi intotdeauna

Alexa. :x (11/21/2009 8:01:38 PM): pt

Alexa. :x (11/21/2009 8:01:41 PM): ca nu pot

Alexa. :x (11/21/2009 8:01:42 PM): sa arunc

Alexa. :x (11/21/2009 8:01:46 PM): 10 ani de sentimente

Alexa. :x (11/21/2009 8:01:47 PM): pe geam

Alexa. :x (11/21/2009 8:01:51 PM): pt o porcarie

Alexa. :x (11/21/2009 8:01:53 PM): dak se intampla

Ne cunoastem de aproape 11 ani,si a fost langa mine mereu,si cu bune,si cu rele.

Radem impreuna,plangem impreuna.

Am trecut prin prea multe impreuna ca sa ne certam acum,sa renuntam la tot. M’a ajutat de prea multe ori,a fost mereu acolo cand am avut nevoie de ea. Si pentru asta o iubesc

...

Weaknesses: Impatience, silly arguments, allowing fear to limit choices.

I care too much.

I'm pushing myself to a point of self-destruction


Multi au zis ca sunt imatura.

Nu’i asa,chiar nu.

Pentru ca inca ma uit la desene si uneori ma port ca un copil,nu inseamna ca nu pot sa gandesc ca un .. om mare.

M’am schimbat mult prea mult in ultimele luni,daca ma cunosti acum o sa zici ca sunt groaznica,rea,egoista. Si chiar sunt.Egoista am fost mereu,de ce sa nu recunosc.Si recunosc ca persoanele care au zis ca sunt “daddy’s girl” au dreptate. Sunt rasfatata.Foarte. Si imi place.

Si imi place cum sunt acum,tampita,obsedata,rasfatata,rea sau egoista. Multi au zis ca sunt “the bad girl”.. poate. Si asta am vrut mereu,nu am vrut sa fiu vazuta ca fetita aia mica care nu stie nimic despre viata si despre problemele vietii. Nu am avut atatea probleme cum au altii,si problemele care au fost sunt oarecum minore,dar mereu fac din tantar armasar,asa ca eu le consider destul de grave.

In generala eram fata aia cuminte,care invata,nu chiulea si era complet impotriva fumatului,a alcoolului sau a drogurilor.. acum nu mai e asa. De la un om care nu fuma,am ajuns sa mor fara tigari.De la un om care nu punea gura pe alcool,am ajuns ca beau.Mult. Ah si sa nu uit. SUNT NARCISISTA. Dar doar uneori… am unele momente cand ma iubesc,dar am si momente cand imi vine sa ma dau cu capul de pereti pentru ca nu ma suport.

Am probleme grave cu unele personae,mi se pune pata si nu scap prea repede,din pacate pentru ceilalti,aia care stau cu mine adica. Mersi btw ca ma suportati. :D

Si nu,nu o sa ma schimb niciodata in anumite privinte,o sa raman mereu asa,tampita,obsedata,rea si egoista.

O sa ma gandesc mereu intai la mine,la ce imi convine,dupa la restu’.Nu’ti convine,asta e. Nu o sa ma schimb,repet.

Nu renunt pana nu obtin ceea ce vreau. Asa m’a invatat tata. Si tot de la el stiu ca atunci cand spun nu,nu ramane,oricat te’ai da peste cap sau te’ai ruga de mine. Nu o sa ma convingi sa fac ceva ce nu vreau.

Nu imi place sa imi zici ce sa fac,si chiar daca imi zici,tot ce vreau eu fac..

As schimba multe la mine.Mai ales fazele cu obsesiile :)) Prietenii stiu de ce!

Si inca ceva. Cand te vezi cu mine,incearca sa ajungi la timp ca fac urat daca intarzii.

Acum 3 ani am primit o carte.”Sunt aiurita si se ia”. Mi se potriveste,desi primaa data am zis ca nu vreau sa o citesc.Sunt impiedicata,mi’e lene mereu. Imi place sa dorm. Si sa ascult muzicaaaa.Ii dispera pe unii profi.Si pe oamenii din autobuz/tramvai.